OilComp AS Oilcomp - OT-1-1-18

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for innlogging og statistikk.

» AVTALEKUNDER

Logg inn Bookingsystem

 

» KURSPLAN OG PÅMELDING

IWCF Drilling Well Control - Level 2
OT-1-1-18
3 (inkl. eksamen)
5 år

Kurset skal gi en innføring i brønnkontroll. Kurset er også en inngang for de som senere evt. skal ta det mer krevende kurset for ledende bore- og brønnpersonell, IWCF Drilling Well Control Level 3 og 4.

Personell som trenger en innføring i brønnkontroll, og som deltar på brønnkontroll kurs for første gang (personell, som f.eks tårnmann, boredekksarbeider o.l., som ikke har krav om sertifisering på samme nivå som ledende borepersonell).

  • Praktisk brønnkontroll
  • Prinsipper & prosedyrer
  • Brønnkontroll utstyr
  • Eksamen / IWCF sertifisering (siste dag)

 

Kurset er meget krevende og det er en fordel at man har kjennskap til brønnkontroll evt. utdanning tilsvarende brønnteknikk VGII.

Det er mulig å søke om dispensasjon for Level 2 og gå videre til Level 3 dersom man innehar vitnemål / fagbrev i brønnteknikk VGII, teknisk fagskole, høyere utdanning eller tilsvarende.

For de som ønsker ekstra forberedelse til dette kurset, kan vi også tilby E-læring. E-læringen inneholder både videoer og oppgavetrening som skal gi et godt grunnlag for kandidatene når de kommer på kurs. Bestilling av E-læring gjøres gjennom kurskoordinator.