OilComp AS Oilcomp - OT-1-1-17

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for innlogging og statistikk.

» AVTALEKUNDER

Logg inn Bookingsystem

 

» KURSPLAN OG PÅMELDING

IWCF Drilling Well Control - Level 2, 4 dager
OT-1-1-17
4
5 år

Kurset skal gi en innføring i brønnkontroll. Kurset er også en inngang for de som senere evt. skal ta det mer krevende kurset for ledende bore- og brønnpersonell, IWCF Drilling Well Control Level 3 og 4.

Personell som trenger en innføring i brønnkontroll, og som deltar på brønnkontroll kurs for første gang (personell, som f.eks tårnmann, boredekksarbeider o.l., som ikke har krav om sertifisering på samme nivå som ledende borepersonell).

  • Praktisk brønnkontroll
  • Prinsipper & prosedyrer
  • Brønnkontroll utstyr
  • Eksamen / IWCF sertifisering (siste dag)

Kurset er satt opp på 3 og 4 dager fra høsten 2015. Pensum vil da bli gjennomgått på 3 dager, men for de som ønsker ekstra forberedelse, tilbyr vi et 4 dagers alternativ, der første dag er en forberedelsesdag.

Kurset er meget krevende og det er en fordel at man har kjennskap til brønnkontroll evt. utdanning tilsvarende brønnteknikk VGII.

Det er mulig å søke om dispensasjon for Level 2 og gå videre til Level 3 dersom man innehar vitnemål / fagbrev i brønnteknikk VGII, teknisk fagskole, høyere utdanning eller tilsvarende.

For de som ønsker ekstra forberedelse til dette kurset, kan vi også tilby E-læring. E-læringen inneholder både videoer og oppgavetrening som skal gi et godt grunnlag for kandidatene når de kommer på kurs. Bestilling av E-læring gjøres gjennom kurskoordinator.