OilComp AS Oilcomp - » OM OILCOMP

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for innlogging og statistikk.

» AVTALEKUNDER

Logg inn Bookingsystem

 

» KURSPLAN OG PÅMELDING

Om OilComp

OilComp har siden starten i 2001 vært et effektivt bindeledd mellom olje- og maritim industri og leverandører av kompetansegivende og sertifisert opplæring. Vi formidler årlig om lag 150 ulike kurstyper og 4000 kursarrangement innen områdene administrativ, teknisk, HMS (helse, miljø og sikkerhet) og security. 

OilComp har også gjennomført en rekke større FoU prosjekter knyttet til områdeberedskap, sjøredning, utvikling av redningsmatriell og opplæringsprogrammer. Innen kursadministrasjon har vi utviklet konsepter og systemer for kompetansekartlegging og internskoler. 

Hva kan vi gjøre for deg som vår kunde?
Vi kan tilby deg en enklere og mer effektiv hverdag med tilgang til vårt elektroniske bookingsystem. Du kan også kontakte vårt kundesenter – telefon 950 22 6 22 - for råd eller påmelding til kurs. Våre leverandører er spredd over hele landet, slik at kursdeltakerne kan gjennomføre kurs nært eget hjemsted. Dette gir muligheter for å spare betydelige kostnader knyttet til reise, overnatting, diett, etc.

Hvem kan hjelpe deg?
Våre dyktige ansatte kan assistere dere med påmelding og kursadministrasjon, samt avhjelpe dere med "topper" når disse inntreffer. Disse tjenestene tilbyr vi gratis som en del av vårt servicekonsept.

Våre sertifiseringer og godkjenninger

  • BureauVeritas
  • AchillesJQS
  • IWCF
  • Sjøfartsdirektoratet